Burrata di buffalo with candied tomatoes and green pesto
Tuna tartar panko breaded, sweet-sour sauce, with pickeled vegetable julienne
Jabugo's Iberico pata negra de bellota ham
Eggplant caviar withpata negra de bellota chorizo
Servie avec de la confiture d'oignons. Home-made duck terrine with pistachios, onions' preserve
Notre foie gras maison accompagné de sa marmelade de bergamote. Home-made duck foie gras with bergamot marmelade
Home-made pike dumpling, with season's vegetable
Duck shepherd pie with porcini mushrooms mousse
Loin of suckling lamb with black lemoin, wild rice and stir fried vegetable
Fish of the day with gremolata sauce and pickled vegetable julienne
Ox cheek braised in Cahors' wine with season's vegetable
Gourmet's coffee or Angel's coffee
Rhubarb and apple crumble with kiwi sherbet
Pistachios crème brulée
Soft chocolate cake with Sao Tome chocolate, Piedmont hazelnut ice cream
Cherries with chocolate ganache and chantilly
Truffled Brillat-Savarin cheese
légumes d'hiver
Les Moriers 2015
Vieilles vignes 2012
2014
2007
2011
2012
2001
2012
2015
2014
2013
2013
2014
2012
2013
2007
2013
2013
2010
2015
2010
2014
2014
2014
2014
2014
2015
2011
2014
150 cl
2008
2010
Une eau microfiltrée et gazéifier sur place pour plus de respect de l'environnement
Finages Djebena Nekissé Kéré​ Intense, arômes de fruits secs et réglisse. 1,17 % de caféine
Plantation Sigri, Wahgi,​ Corsé, minéral, notes de chocolat, 1,30 % de caféine
Formule déjeuner - Three course menu with starter, main course and dessert of the day (lunch only)
Formule déjeuner - Two courses menu with starter and main course or main course and dessert of the day (lunch only)
- Midi et soir - Plats au choix signalés par (*) sur la carte - - Lunch and dinner - 3 course menu - Choice of starred items
- uniquement sur reservation -
- Entrée - plat - dessert - café - 1 verre de vin